Votar NO a la CANTERA

l’Albiol   17/05/2011

Aquests  dies hem pogut veure els programes electorals de les  diferents opcions polítiques que  concorren a les eleccions municipals  el proper 22 de maig al nostre  municipi.

No vull   entrar en valoracions del  contingut global  dels diferents  programes però si crec interessant analitzar el que diuen sobre la  “cantera”.

CiU
PSC
PP
Oposició total i absoluta a la implantació de la pedrera. Estudiarem la situació actual i la millor estratègia per la lluita contra l’ampliació prevista, presentant les al·legacions necessàries amb l’objectiu d’evitar que el terme municipal en resulti afectat. Creiem que la problemàtica de la pedrera no es pot tractar de manera partidista i irresponsable. Si arriba el moment, el nostre grup tractarà aquest tema mitjançant un procès en que tothom pugui participar i en que totes les opinios siguin escoltades. -El futuro del municipio en relacion a la cantera. No mas mentiras

El partit Socialista de Catalunya, no s’hi oposen  però quan arribi el moment decidiran, i desprès faran un procès de participació ciutadana. Continuen exactament amb el mateix discurs, deixant la porta oberta a l’entrada de la cantera.

El partit Popular, no diu res pel que fa a la “cantera”,  diu que es diuen mentides però aquest grup no es mullà.

Convergència i Unió és l’únic grup polític que inclou clarament una postura en contra de la cantera.   Diu NO.

 

No em d’oblidar que si l’ajuntament no ho permet cap cantera pot entrar al seu territori, per això jo  ho tinc clar,  votaré…

NO A LA CANTERA !!!!

 

Xavier Feliu

1 resposta
  1. Claudio Tayeda Lema
    Claudio Tayeda Lema says:

    Xavi,antes que nada agradecerte la claridad con la que te posicionas, al margen de las diferencias que en algún momento pudimos tener, creo que tu actitud actual te honra, y más aún sabiendo cual fue tu rol en todo este tiempo, GRACIAS.
    Por otra parte, me permito aclararte un poco más que es lo que creo con respecto a la posición del PP. teniendo en cuenta que el candidato a Alcalde por parte nuestra, Albert Durá esta radicalmente en contra de la cantera, hemos creído que una decisión de tanto calado, no puede ser tomada sin la información que nos han negado todo este tiempo, como podrás comprobar en algún anónimo, se siguen vendiendo ideas que en alguna mente estrecha puede seguir sembrando discordia(clavagueras,terminar la urbanización etc.), por eso YO creo que como ha echo la plataforma creada como Bonretorn, que dicho sea de paso, son los que nos han abierto los ojos, con datos que asustan, debemos informar CLARAMENTE para que nadie, salvo los interesados de siempre, se sienta defraudado.NUEVAMENTE AGRADEZCO TU POSTURA.

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *