Tres dels sis regidors del PSC de l’Albiol abandonen el govern per discrepàncies amb l’alcalde

16/04/09 02:00 – L’Albiol – s.c / M.L

Aquest dimarts passat es va fer efectiva, en el ple municipal de l’Albiol, la dimissió de tres dels sis regidors del PSC que formen el govern municipal d’aquest municipi del Baix Camp. Els tres regidors dimissionaris, Mario Cortés, Àngels del Sol i Jesús Semper, apunten que les causes de l’abandó de l’executiu són «les profundes discrepàncies» amb l’alcalde, Andreu Carrasco, en la recepció de la urbanització Masies Catalanes.

«En el programa electoral del PSC d’aquestes últimes municipals un dels punts que portàvem per executar era la recepció d’aquesta urbanització. Des del mes d’octubre passat, l’entitat urbanística col·laboradora, que ha actuat com a ajuntament en aquesta zona durant aquests últims anys, va començar a reclamar que el consistori se’n fes càrrec», explica un dels edils dimissionaris, Mario Cortés, que hi afegia que el diàleg entre les dues parts no havia estat bo i s’havia generat molta tensió. «En aquest període de traspàs de la urbanització no hi ha hagut diàleg per part de l’alcalde, i els tres regidors que ara hem plegat no estem d’acord amb aquestes formes, i ja ho hem dit moltes vegades a Carrasco», manifestava Cortés, fins ara regidor d’Hisenda i Protocol. A més, també apuntava que aquesta actitud del batlle de no voler començar els tràmits de traspàs «responia més a qüestions personals o a fets poc explicats», i que calia que els revelés.

Els tres regidors dimissionaris no només abandonen el govern sinó que també renuncien a la seva carta com a regidors «per no entrar en conflicte amb el partit», matisava Cortés. De fet, només ell està adscrit al PSC.

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre 16-04-2009 Pàgina 4

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *