Mosques Transgèniques? NO!, GRÀCIES.

Aquest estiu va sortir a la llum que una empresa britànica (Oxitec) havia sol·licitat a la Generalitat l’alliberament d’unes mosques transgèniques prop de Tarragona. Volen comercialitzar mosques transgèniques per combatre la plaga de la mosca de l’oliva i, com a primer pas, volen fer un assaig experimental “sota unes xarxes” en una finca prop de Tarragona.

 

Si s’autoritzés l’alliberament, seria el primer cop que a Europa animals transgènics interaccionen amb el medi natural i facilitaria el camí a les empreses que volen introduir transgènics sense tenir en compte els riscos ni les conseqüències que això pugui portar (ni a nivell ambiental, ni a nivell de salut, ni a nivell de drets ni llibertats).

 

Per aquest motiu, des de Amigos de la Tierra, i amb col·laboració amb Som lo Que Sembrem i Plataforma Rural, s’ha organitzat una campanya per demanar a la Generalitat que no autoritzi l’alliberament de les mosques transgèniques. Per a donar suport a la campanya feu clic a l’enllaçhttps://www.tierra.org/spip/spip.php?article1828 . Us agraïm que en doneu la màxima difusió possible.

 

Per si voleu més informació sobre aquestes mosques i l’empresa Oxitec, podeu llegir un article que vam publicar amb la Revista Soberania Alimentaria Biodiversidad y Culturas a mode d’informació i divulgació sobre el tema, i un informe realitzat recentment per GeneWatch: https://www.tierra.org/spip/IMG/pdf/moscas_transgenicas.pdf

 

Per qualsevol dubte o qüestió us podeu posar en contacte amb info@somloquesembrem.org

 

Gràcies per demanar que aquestes mosques, ni més transgènics, surtin al carrer!!”

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *