L’Albiol inicia un procés participatiu

El passat diumenge 23 de gener de va tenir lloc a l’Albiol una consulta ciutadana sobre el futur del municipi a les noves dependències municipals de Les Masies Catalanes de les 10 del matí fins al migdia. Aquesta acció impulsada per l’ajuntament ha rebut el suport de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Camp i l’empresa Ceres, d’estudis sociològics.

L’objectiu d’aquesta sessió a la que van assistir uns 60 albiolencs i albiolenques era valorar l’acció de govern i detectar entre tots/es les principals necessitats a resoldre d’ara en endavant.

La sessió va iniciar-se amb la presentació de les principals actuacions municipals desenvolupades en la última legislatura per informar a la ciutadania del que s’ha fet, per passar després al treball en petits grups on els participants van reflexionar sobre l’actuació feta i van indicar quines són les seves propostes de futur per al municipi.

Les conclusions del taller, juntament amb la resposta del Consistori seran enviades als participants per tal que puguin validar l’informe final i aquest serà tingut en compte a l’hora de definir les futures accions municipals a realitzar. Aquest informe també es difondrà per altres mitjans per tal que tothom pugui consultar-lo.

Publicat a la web del Consell Comarcal del Baix Camp el dia 24/01/2011

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *