El delegat del Govern presideix l’acte de col·locació de la primera pedra de l’ampliació del local social de Masies Catalanes

Aquesta actuació, finançada pel PUOSC, acostarà els serveis del municipi de l’Albiol al nucli de Masies Catalanes

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, va presidir dissabte, 24 de gener, l’acte de col·locació de la primera pedra de l’ampliació del local social de Masies Catalanes, al municipi de l’Albiol. El va acompanyar l’alcalde del municipi, Andreu Carrasco, els membres del consistori i el president de l’entitat urbanística de conservació de les Masies Catalanes, Josep Muntada.

Aquesta és una obra emblemàtica pel municipi del Baix Camp, donat que l’ampliació del local social donarà servei als veïns de la urbanització Masies Catalanes, on hi resideix el 90% de la població de l’Albiol. L’obra, que té un pressupost de 372.313 euros, està finançada amb 312.391 euros pel Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat. El termini d’execució dels treballs és de 8 mesos.

L’ampliació del local social permetrà millorar l’atenció als ciutadans que viuen a Masies Catalanes on, en els últims anys, ha augmentat notablement la població. Les noves dependències acostaran els serveis municipals als veïns d’aquest nucli de l’Albiol i prestaran un servei més àgil.

Publicat a Notes  de Premsa Generalitat de Catalunya

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *