El Consell Comarcal del Baix Camp i l’Ajuntament de l’Albiol signaran un conveni per arranjar el camí Mas Vidal

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp de 30 de juny de 2010 va aprovar per unanimitat el conveni amb l’Ajuntament de l’Albiol que ha de regular la col·laboració entre ambdues institucions per a l’arranjament del camí Mas Vidal d’aquest municipi, que té un pressupost de 40.800 euros(IVA inclòs).

Aquest projecte s’emmarca en els ajuts que atorga anualment la Direcció General d’Arquitectura i Paisatge del Departament de Política Territorial i Obres Públiques per finançar actuacions sobre la xarxa veïnal i rural de camins a les zones de muntanya. En el cas del Baix Camp, són 7 els municipis que se’n poden beneficiar i per això rotativament cada any un dels municipis n’és el beneficiari.

El camí de Mas Vidal comença al Camí de l’Albiol a la Mussara, a l’alçada del Mas de Nogués, i es dirigeix al barranc de les Tosques fins arribar ja al terme municipal de Mont-ral (Alt Camp). En total l’actuació se centra en 2.400 metres amb una ampliada variable que té una mitja de 3.5 metres. L’objectiu de l’actuació és millorar aquest camí que s’endinsa als boscos i que està molt deteriorat per tal que s’hi pugui accedir sense problemes en cas d’emergència d’incendi forestal.

Concretament, la intervenció consistirà en l’arranjament del ferm del camí i en la pavimentació de 277 metres amb formigó. El termini d’execució és d’un mes.

Publicat a la web www.baixcamp.cat el  01/07/2010

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *