Contenidors de Roba Amiga al Baix Camp a l’Albiol

El Consell Comarcal del Baix Camp, amb la voluntat d’implantar la recollida de residu tèxtil familiar a la demarcació de Tarragona, en el marc del programa Roba Amiga, s’ha adherit al conveni de col·laboració entre la Diputació de Tarragona i la Fundació Formació i Treball.

El Consell actua en representació dels ajuntaments de la comarca que han manifestat el seu interès per a la recepció d’aquest servei i que són: l’Albiol, l’Aleixar, Alforja, Almoster, Arbolí, les Borges del Camp, Botarell, Capafonts, Colldejou, Prades, Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou, Vilaplana i Vinyols i els Arcs.

La Fundació assumeix totes les obligacions i responsabilitats derivades de la prestació del servei de recollida, selecció i valorització de roba i el manteniment dels contenidors. També es compromet a establir una periodicitat i freqüència necessària per evitar desbordament i mantenir els voltants dels contenidors nets i en ordre.

A partir del proper mes d’abril començaran les campanyes d’informació i sensibilització ambiental dirigides a la població d’aquests municipis, sobre la recollida selectiva i reciclatge de roba usada.

Publicat a la web del Consell Comarcal del Baix Camp el 23/03/2011

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *