Ampliació de la Cantera la Ponderosa

Planell ampliacio Cantera PonderosaEl passat 21 de juliol es va publicar al DOGC num. 5925 de data 21-07-2011 un edicte de l’Ajuntament d’Alcover sobre la aprovació d’un pla urbanístic (aprovació inicial de la 2ª aprovació del POUM i que afecta exclusivament a la zona de la Romiguera.   El Pla està disponible a la web de l’Ajuntament d’Alcover.

La modificació del Pla consisteix bàsicament en l’ampliació de la zona d’explotació de la pedrera actual cap la zona del sud-est del nucli urbà d’Alcover amb una superficie de 6,4 ha i la construcción d’una carretera entre el Mas Blanc i el Mas Roig d’unió amb el vial de la C-14 (C-14z).

Parlem sempre sense entrar al terme de l’Albiol encara però afectant-lo directament.

 

1 resposta
  1. Claudio Tayeda Lema
    Claudio Tayeda Lema says:

    Hay que tratar de difundir el hecho que desde la Asociacion ALVEOLUS, se está preparando un escrito de alegaciones que se deberá presentar antes del 19 de Agosto, desde aqui instar a todos los interesados en estar pendientes de la publicación de dichas alegaciones, para poder seguir defendiéndo nuestros intereses, y por extensión los de todos los que o no se enteran o no se quieren enterar de lo serio del tema.

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *